Sök din resa

En Värsting till Syster - Stockholm

2 dagar

26/10 Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

 

Äntligen kommer feelgood musikalen En värsting till Syster till Sverige. Den har premiär 11 september på China teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act (En värsting till syster) från 1992 med Whoppi Goldberg i huvudrollen.

Discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) blir oväntat vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän” Curtis Jackson (Karl Dyall). Deloris blir övertalad av polisen Eddie Souther(Kim Sulocki) att vittna mot Curtis och i gengäld erbjuds hon en helt ny och skyddad identitet fram till rättegången. Det Deloris inte vet är att hennes nya identitet är som nunna i klostret Queen of Angels, där Abbedissan (Suzanne Reuter) styr med järnhand. Allt kan hända när systrarna släpper loss sina stämmor i denna fartfyllda, medryckande och gudomligt roliga musikal.

Lördag
Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på vårt hotell Radisson Blu Royal Viking**** beläget vid Centralstationen i centrum. Eftermiddagen är fri för egna nöjen. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till China teatern som ligger vid Kungsträdgården, där föreställningen börjar 19.30. Efter föreställningen tar bussen oss åter till hotellet.

Söndag
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.00.

 

  Programblad för utskrift

Salongsplan


Pris:

2.490:-
Boka senast 26/8.

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning
  • Frukostbuffé
  • Showbiljett Kategori B parkett sida
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrum 600:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet.
Incheckning på hotellet kan inte garanteras
före kl. 15.00.

Länkar:

www.radissonblu.se
www.chinateatern.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523