Sök din resa

Mamma Mia! The party - Stockholm

2 dagar

11/5
Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm


Bli en del av en helt ny upplevelse! En grekisk taverna, en medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut! Tyrol på Djurgården har förvandlats till en grekisk taverna. Björn Ulveus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till partyt. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Festen varar minst fyra timmar och är fylld med god mat, fantastisk musik och dans i en härlig blandning!

Dag 1. Till Stockholm
Avresa på förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm på eftermiddagen för incheckning på Clarion Hotel Stockholm**** beläget på Södermalm. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Tyrol på Djurgården där Partyt börjar kl. 19.30. Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavsbuffé med fisk, lamm, kött och vegetariska alternativ. Men du väljer det du vill ha vid bordet och självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat under kvällen. Efter föreställningen tar bussen oss åter till hotellet.

Dag 2. Till avstigningsorten
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch. Hemresa mot Värmland kl 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

  Programblad för utskrift 11/5


Pris:

2.790:-

I priset ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Inträde till Tyrol
  • 3-rätters meny på Tyrol
  • EU-moms

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrumstillägg 550:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas inte av avbeställningsskyddet. 
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00.

Länkar:

www.mammamiatheparty.com
www.gronalund.com/tyrol

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523