Sök din resa

Med hjärtat som insats - Stockholm

2 dagar

20/10 Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm


Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största show hittills. Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en helt ny arenaupplevelse. Vi kallar det ”POPTEATER”.

Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet? En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar. I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges showman Hans Marklund.

Lördag.
Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Radisson Blu Royal Viking Hotel**** beläget vid Centralstationen i centrum. Tid för middag på egen hand före avresan till Cirkus. Vi samlas i lobbyn för en kort resa till Cirkus där föreställningen börjar 21.00.

Söndag.
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca 19.30.  Programblad för utskrift

Salongsplan


Pris:

2.390:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • Hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Teaterbiljett läktare
  • EU-moms
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Enkelrumstillägg 600:-
  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Vi reserverar oss för ändringar i rollistan.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet.
Incheckning på hotellet kan inte garanteras
före kl. 15.00.

Länkar:

ww.radissonblu.com
www.cirkus.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523