Sök din resa

Så som i Himmelen - Stockholm

2 dagar

27/10 Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm


Den hyllade och prisbelönta succéfilmen ”Så som i Himmelen” blir efterlängtad musikal på Oscarsteatern hösten 2018. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak.

Det är historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott avbryter sin internationella karriär och återvänder hem för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning. Han lär känna byns färgstarka karaktärer och i dem möter Daniel fiender, vänner och kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Björn Kjellman, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen.

Lördag.
Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på vårt hotell Radison Blu Royal Viking**** beläget vid Centralstationen i centrum. Eftermiddagen är fri för egna nöjen. Föreställningen ges på Oscarsteatern som ligger på promenadavstånd från hotellet. Föreställningen börjar kl. 19.30.

Söndag.
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.


  Programblad för utskrift


Pris:

2.390:-

I priset ingår:

  • Bussresa t/r
  • En hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Teaterbiljett kategori B, 1:a Balkong
  • EU-momsReseledningens tjänster

Tillägg per person:   

  • Enkelrumstillägg  600:-
  • Avbeställningsskydd mot sjukdom  50:-    

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas inte av avbeställningsskyddet. 
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00.

Länkar:

www.radissonblu.se
www.oscarsteatern.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523