Sök din resa

Reseträffar 2021

3 dagar

5/4 Buss Arvika-Kil-Karlstad-Stockholm
5/4
Buss Åmål-Säffle-Grums-Karlstad-Stockholm
5/4
Buss Munkfors-Deje-Forshaga-Karlstad-Stockholm

11/4 Buss Arvika-Kil-Karlstad-Stockholm
11/4
Buss Årjäng-Grums-Karlstad-Stockholm

21/4 Buss Kongsvinger-Arvika-Kil-Stockholm
21/4 Buss Åmål-Säffle-Grums-Karlstad-Stockholm

25/4 Buss Arvika-Kil-Karlstad-Stockholm
25/4
Buss Ed-Billingsfors-Bengtsfors-Åmål-Säffle-Grums-Karlstad-Stockholm
25/4
Buss Torsby-Sunne-Kil-Karlstad-Stockholm

Samtliga datum från:
Arvika-Kil-Karlstad-Väse-Kristinehamn-Karlskoga
Grums-Vålberg-Skattkärr-Örebro-Arboga-E18 mot Stockholm


Oj vad vi saknade våra resenärer, chaufförer och reseledare under 2020. Men nu lägger vi det gamla bakom oss och börjar om på ny kula. Nu ser vi fram emot att träffa er igen och våra reseträffar är en bra början på det nya reseåret.

I år tänker vi nytt och tar oss till Helsingfors med Tallink Silja Lines fartygsflotta. En trevlig resa på 3 dagar med informationsträff om årets resor, god mat & dryck och underhållning. Välkomna ombord!

Dag 1. Till Stockholm
Avresa enl. resebevis mot Stockholm med rast längs vägen. Under eftermiddagen når vi vår vackra huvudstad. Incheckning på Tallink Silja Lines fartyg Silja Symphony eller Silja Serenade och avgång mot Helsingfors. Våra insides 2-bäddshytter med golvbäddar som ingår i priset är belägna på däck 5-11. De är modernt inredda med d/wc, TV samt 2 golvstående sängar. Mot tillägg erbjuds hytter med havsutsikt och promenadhytt med fönster in mot gågatan.

Vi inleder vår resepresentation redan under eftermiddagen på konferensavdelningen, däck 6. I ord och bild presenterar vi årets resor varvat med lite musik och lottdragningar. Våra representanter finns därefter tillgängliga för frågor och bokning av våra resor. Som vanligt lämnar vi ”boka-ombord-rabatt” på samtliga bokningar som tecknas ombord.

Håll i hatten för nu kickar vi igång kvällen på riktigt. Kl.18.00 slår vi upp portarna till nattklubben för ett glas bubbel och underhållning. Det är självaste Jössehäringen Janne Karlsson som står för festligheterna, och nu kan vad som helst hända. Det vi kan lova är att det blir ”litte stôlligt men môe skôj” varvat med historier, sång och musik.

Kl. 19.30 står kvällens buffémiddag uppdukad för oss i restaurang Grand Buffét på däck 6. Tallink Siljas buffé bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter med nya inslag. Till middagen ingår dryckesbuffé med öl, vin, läsk samt vatten.

Efter middagen väntar fartyget på att bli utforskat. På däck 7 hittar vi den 140 meter långa gågatan. Det är här vi hittar restauranger, barer och butiker. Butikerna erbjuder ett brett sortiment av shopping, allt från parfymer, dryckesvaror, choklad till presentartiklar. Dans och musik blir det båda kvällarna ombord. Varje kväll uppträder showgrupper ombord på fartygen, så att vi ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt. Kvällens höjdpunkt är kvällsshowen i stora danssalongen.

På däck 12 hittar vi Sunflower Oasis tropiska värld, med bubbelpooler och flera bastur. Luta dig tillbaka i baren och läppja på din favoritdrink eller dansa hela natten lång på dansgolvet, valet är fritt.

Dag 2. I Helsingfors
Frukostbuffén står uppdukad i buffématsalen före ankomsten. Fartyget lägger till i centrala Helsingfors och vi har tillgång till våra hytter under hela uppehållet. Mot tillägg erbjuder vi en guidad rundtur med buss. Under ett par timmar kommer vår guide att visa och berätta om sina smultronställen i Helsingfors. Vi ser bl.a. stadens viktigaste och mest intressanta sevärdheter som Senatstorget, Presidentens Slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Finlandiahuset och Operan. Efter guidningen som avslutas vid Salutorget finns tid för strövtåg och lunch på egen hand.

Vill man hellre promenera på egen hand, så är inte Helsingfors speciellt stort. Utan större problem hinner vi med både museer, restauranger och sevärdheter. Det mesta i shopping hittar vi på det gigantiska varuhuset Stockmann mitt i city eller i butikerna på gatorna runt omkring.

Fartyget lämnar Helsingfors kl. 17.00 (svensk tid kl. 16.00). Förboka gärna kvällens middag vid bokningstillfället. Ytterligare en trivsam kväll väntar oss ombord.

Dag 3. Till avstigningsorten
Efter en stadig sjöfrukost anlöper vi Värtahamnen. Vår buss står åter på terminalen och så fort alla är på plats reser vi åter mot våra avstigningsorter med rast efter vägen.

 

   Programblad för utskrift


Pris:

995:-

I resans pris ingår:

 • Bussresa t/r
 • Kryssning Stockholm-Helsingfors t/r
 • Del i insides 2-bäddshytt
 • 1 buffémiddag & dryck
 • 2 frukostar
 • Välkomstdrink & VIP-underhållning
 • Presentation av 2021 års resor
 • Nöjesprogram ombord
 • Förekommande skatter
 • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

 • Avbeställningsskydd mot sjukdom 125:-
 • Guidad rundtur 50:-
 • Del i 2-bädds, havsutsikt 225:-
 • Enkelhytt insides 200:-
 • Enkelhytt, havsutsikt 450:-
 • Smörgåsbord inkl. dryck 429:-
 • Smörgåsbord 6-11 år 126:-
 • Smörgåsbord 12-17 år 181:-

Avgår barnrabatter:

 • Barn 0-5 år -600:-
 • Barn 6-11 år -500:-
 • Ungdom 12-17 år -400:-

Tidig bokning rekommenderas då antalet platser är begränsat, vi följer FHM´s rekommendationer.
Vid ev. inställd kryssning återbetalas hela resans pris.

Vid resa krävs giltig ID-handling.
Åldersgräns 18 år, utan målsman.
Samtliga tider i programmet är lokala tider.
Tidsskillnad +1h.

Vid gemensam bokning men från olika påstigningsplatser kan samåkning ej garanteras, då vi har flera bussar/datum. Sällskap rekommenderar vi att göra en bokning, för att få resa och äta tillsammans.

Allmänna resevillkoren tillämpas.

Tidtabell:
Stockholm-Helsingfors 16.45-10.30
Helsingfors-Stockholm 17.00-09.45

Fartyg: Silja Symphony

Under pandemin har vi begränsat antal resenärer i bussarna. Vi reserverar oss för ev. ändringar utöver
vår kontroll.

Länkar:

www.tallinksilja.se
www.visitfinland.com

www.jannekarlsson.com

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523