Sök din resa

Allt för sjön 2021

2 dagar

6/3 Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Älvsjö


Allt för sjön är en plats för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar och unika träklassiker. Här möts motorbåtsägare, seglare och skärgårdsentusiaster och utbyter erfarenheter. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter.

Dag 1. Till Älvsjö
Avresa från Värmland under förmiddagen med rast efter vägen. Resan fortsätter mot Scandic Talk****, där vi bor en natt i bekväma dubbelrum. På promenadavstånd finner vi Stockholmsmässan.

Allt för sjön är uppdelad på två av Stockholmsmässans tre största utrymmen, A- och B-hallen. A-hallen är den största hallen på mässan och är alltid fylld till bredden med motor- och segelbåtar. Hundratals båtar i olika storlekar och material. Segelbåtarna har vuxit i antal på senare år på mässan och de vanligaste svenska tillverkarna är alltid på plats tillsammans med de nyheter som sticker ut. I B-hallen eller tillbehörshallen hittar vi allt vi kan behöva, eller inte visste att vi behövde, till vår båt, livet på sjön eller stranden. Allt från flytvästar till elektronik, navigation, färg, båtvård, utrustning, kanoter, kajaker, kapell, dynor, mattor, kläder och inredning med marint tema, skeppshantverk, skärgårdsmat, litteratur, trailers och släp m.m.

Här finner vi också Classic Boat Show, en årlig uppvisning av klassiska båtar. Classic Boat Show innehåller alltid en specialutställning med ett tjugotal föreningar och båtklubbar som entusiastiskt engagerar sig och bevarar den svenska båthistorien från 1900-talet. Svenska båtar från det förra sekelskiftet fram till idag.

Känns benen trötta kanske ett besök i Classic Bar & Café kan locka. Mässan stänger kl.18.00 och vi väljer själva när det är dags att gå till hotellet. Hotellets restaurang eller Lobbybaren erbjuder alltid något gott för kurrande magar. I Skybaren på 19:e våningen hittar vi både storslagen utsikt och välblandade drinkar.

Dag 2. Till avstigningsorten
Vi tar del av hotellfrukosten innan vi checkar ut och lastar vårt bagage i bussen. Tillfälle ges att besöka mässan. Vid 15-tiden avgår vår buss från hotellet mot Värmland, med rast efter vägen.


Pris:

1.200:-
Sista bokningsdag 29/1.

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning
  • 1 frukost
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 125:-
  • Enkelrum 1 natt 325:-
  • Mässentré betalas på plats

Mässans öppettider: 10.00-18.00

Tidig bokning rekommenderas då antalet platser är begränsat, vi följer FHM´s rekommendationer.
Allmänna resevillkoren tillämpas.
Vid ev. inställd mässa återbetalas hela resans pris.

Länkar:

www.alltforsjon.se
www.scandichotels.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523