Sök din resa

GES - Stanna Världen en Stund - Stockholm

2 dagar

11/9 2021 Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

 

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Succégruppen kommer att ta oss med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

Lördag
Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på vårt hotell Scandic No. 53*** beläget på Kungsgatan. Eftermiddagen är fri för egna nöjen. Föreställningen ges på Cirkus som ligger på Djurgården och varar i ca 90 min. Samling kl. 19.30 för en kort bussresa.

Söndag
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.


   Programblad för utskrift

Salongsplan Cirkus


Pris:

2.590:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Showbiljett främre läktare
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrumstillägg 500:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet.
Incheckning på hotellet kan inte garanteras
före kl. 15.00.

Under pandemin har vi begränsat antal resenärer i bussarna. Vi reserverar oss för ev. ändringar utöver
vår kontroll.

Länkar:

www.scandichotels.se
www.cirkus.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523