Sök din resa

Häxorna i Eastwick - Stockholm

2 dagar

26/10 Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga


Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, och många fler.

Peter Jöback gjorde världspremiären av Häxorna i Eastwick på West End i London år 2000. Nu tar han i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.  Ett kraftfullt äventyr i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Kayo, Vanna Rosenberg, Linda Olsson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Lördag
Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på Radisson Blu Royal Viking Hotel**** beläget vid Centralstationen i centrum. Vi samlas i lobbyn för en kort resa till Cirkus, där föreställningen börjar kl. 19.30.

Söndag
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl.15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.


  Programblad för utskrift

Salongsplan


Pris:

2.490:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning med del i dubbelrum
  • 1 frukostbuffé
  • Teaterbiljett kategori B (mittenläktare)
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrum 600:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Vi reserverar oss för ändringar i rollistan.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet. 
Incheckning på hotellet kan inte garanteras
före kl. 15.00.  

Länkar:

www.radissonblu.se
www.cirkus.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523